Posts Tagged ‘about’

Pindah Rumah Baru

Semalam 20 Januari 2010….Nampak gayanya rumah lame dh boleh pindah ke rumah baru…di bawah kelolaan Pelise@ariyako@org  pindah rumah baru best memang best tp besala ene kemas rumah baru wat tu wat ni…tukar tu tukar ni…banyak benda lagi….dpt free saper x suke…thanxx tu ariyako.org…kerana memberi pelise tuk berblog lebih sakan lagi…hehehe….ok…berblog tetap berblog…tp macam besela…aku ni kan poyo sikit so kalau berblog tu ikut mood la katakan…hehehehe….akan kucuba memberi blog yg lebih rancak or maybe luscious sikit…agar tampak lebih femini….wahahahaha xd maknanyer….!!!

>>>>BLOG BARU PELISE.ARIYAKO.ORG 

Advertisements

Fairuji Tag Aku…ampes

Fairuji Tag Aku

adakah anda suka blogging? kenapa?

suke..tp jarang2 blogging dah pun…siap nak tau lorat r ko!!!

blog siapa yang selalu anda sekodeng? nyatakan 5.

Wajib ker aku kene bgtau…blog ko r saper lagi…pastu blog aeropama, Extremist Thinker, najib, zyraxoxo…tp aku ader 6 wei wahaha lagi 1 Jaja…

adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah orang itu?

mesti r ader…die la saper lagi..hehe malulah!!!kepoh r ko nk tau…

taken or single? mane lebih bagus.

stakat neh single tp hati dh di ‘taken’…

pernah tak cinta anda tidak dibalas?

ntah aku pun xtau…yg skang ni dibalas…b4 ni pun dibalas tp aku tolak…cam ner tu?!!

ciri-ciri idaman gf/bf anda? nyatakan 5.

  1. lawak

  2. poyo (xpoyo xbest)

  3. phm aku

  4. layan peel aku

  5. rendah diri..(ni of course)

Alhamdulillah dh dpt dh pun…

pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?

ikut2 25 tp xsedia lg ar…tanggungjawab besar tu…

nak berapa anak?

blom kawin xterfikir pun lagi…nnti dh fikir aku gtau…

5 orang yang tak bertuah ingin anda tag:

  1. kesemua

  2. yang

  3. baca

  4. tag

  5. ini

Hah…hebat aku kan….huhu jawab ek sume…jangan lari aku tau korg nyer IP ek…

pasal aku….?

ape yg korg nk tau psl aku…sebenarnyer aku xreti nk citer psl diri sendiri…ape yg aku tau janji epi, life must go on kan…terus jerk ke depan jgn toleh2 lg dh…selangkah ke belakang untuk membantu tp selangkah ke depan untuk kebaikan(bukan kejahatan tau, jgn ckp ke depan tp tuk kejahatan wat per!!!) xtau nk ckp ape…k la aku ni suke ketenangan, aku ni pelik ckit kdg2 tu rase cam nk duduk sorg2 tp kdg tu rase cam nk bising2 pendek kate ikut keadaan…one more things aku ni sukar diramal…kdg2 aku ckp nk mcm ni tp last2 aku xbuat…aku buat lain…kirenye xtetap pendirian jugak la ni….tapi kalau aku dah putuskan nak sesuatu wat la macam maner pun aku tetap nak jugak…macam ner care pun akan aku usahakan tuk dapatkan aper yang aku nak tu…hehehe aku ngaku sebab manusia kat dunia ni maner sempurna…kdg2 mulut ckp lain hati pikir lain…yg tahu DIA jerk la jwbnyer….wat mase skang ni aku punyer impian satu jerk maju ke depan terus merubah keadaan yg ader…yg pasti ke arah kebaikan walau hanya aku yg terpaksa berusaha aku sanggup aslkan berubah…aminnn….

 

ITU JERK LA PSL AKU…NK CITER PANJANG2 NNTI KORG BORING PLAK…(kang ckp aku kerek citer psl diri sendiri susah plak kan…huhu)