Posts Tagged ‘awak’

118.101.95.133-aku perlu tahu!!!

ape1979@yahoo.com

118.101.95.133

Saper AWk?

AWAK saper? sy kenal ker? kenapa mesti dirahsiakan…klu btol sy pelise mengenali En/Puan/Cik Kau yg Mengenaliku, aperlah slhnyer klu memberitahu identiti diri sebenar kn…salah ker tuk sy tuan blog ingin mengetahui saper peng’komen’-peng’komen’ di blog sy…care awk komen mcm awk kenal saper sy…plizzz jgn bermain “Lost n Found” dgn sy boleh x? sy letih nk cari saper tuan IP Address tu…

Sy xmintak banyak permintaan tu just nk tau saper awk itu jerk…dats all!! mcm ni la kiter wat permainan soalan n jwpn…awk kene jwp tiap soalan yg sy berikan tuk sy lebih mengenali saper AWK!! boleh kan…sy xnk panjang2 sy cume nk detail yg boleh mengukuhkan tentang aper yg bermain kat kepala sy ni…mule2 sy nk ckp, awk komen di blog sy seakan2 awk kenal sy saper n care awk komen tu smooth tp penuh isi tersirat yg tajam…itu membuatkn sy nk tau awk saper…

1-Ip Address tu…dr maner?

2-Awk ni lelaki ker perempuan?

3-Dr maner awk tau tentang blog sy?

4-Sy pernah ber’YM’ dgn awk ker?

5-Awk warga PLURK ker?

6-Kiter pernah berkawan ker?

7-Pernah ker kiter jumpa?

8-Siapakah awk “Kau yg Mengenaliku…”?
 
Kwn2 sy ramai yg membantu mencari saper AWK?

 
Hostname: 118.101.95.133 ISP: Telekom Malaysia Berhad Organization: Telekom Malaysia Berhad Proxy: None detected Type: Cable/DSL

 
Country: Malaysia State/Region: 12 City: Shah Alam Latitude: 3.0833 Longitude: 101.5333

 
antara jln kelab golf 13/5 & 13/3, seksyen 13, shah alam..

pelise nk ucapkan terima kasih sgt2 pada kak izz sebab tolong pelise dig akan IP address tu…thanx yer kak izz!!!

p/s>>>awk boleh menjawab pertanyaan sy dengan beri komen yer…sy menanti!!!
p/s>>>klu btol kwn pun aper slhnyer bgtau identiti diri kn!!!