Posts Tagged ‘geram’

Benakk…

Tension tol aku r….bukan aper aku kn nk wat entri psl kawin majlis kawan aku tu…mcm2 hal la yg berlaku tenet lembab la…biler nk edit nk letak pic error plak…rase cam nk hentam jerk comp ni…bakkan company punyer nnti kene bayar plak clap2 kene berneti keje terus aku…wakakaka   Aku bukan aper, yer la serius r klu korg pun aku gerenti mesti bengan jugak kan…arrrggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!! amik ko…dh jerit dah…tension btolllllll laaaa…..!!!!!

  Akhirnyer nk melalak pun xguna….baper arie la yg aku kene amik nk siapkan entri ni agaknyer…

Aku der story ckit nk citer ni…korg kenal piahzadora…who is this gurl…? die seorg yg complicated ler aku dh bace blog die…klu rase2 korg nk bace jugak search la sendiri wakakaka…  wat per aku nk citer psl die citer ckit2 dh ler..yer x ahahaha…bukan aper xpenting pun cume care die tu jerk yg memusykilkan aku….nape die mcm tu…sampaikan ader blog protes die yg dicipta khas tuk protes die semata2…Wallahulamm….aku pembaca jerk…aku cume nk tahu itu jerk…yg len2 lantakla…  

k la cau cin cau…..  

Advertisements