Posts Tagged ‘kucing’

Kau Busuk Otak Kau Pun Busuk

Ni gambar aku pinjam dr blog org yg memang aku salute…Jamil Kucing The CatMan…susah nak cari org yg sanggup pelihara binatang terbiar ni…hmmm…sedih pun ader moga2 usaha abg JAMIL ni brhasil n murah REZEKI!!!!

Hari ni aku nak wat sedikit luahan perasaan tentang sikap segelintir manusia yang anggap diri dia makhluk Tuhan paling baik agaknya…Aku mmg marah sangat-sangat, apalah salah si KUCING kalau tak suka haiwan tu xpayah kau nak halau die dengan simbah air panas bagai….aper KAU xd hati perut ker….ker perut KAU tu mmg O…Bongok punya orang….binatang nama pun binatang…normal la die datang ke kedai KAU duduk bawah meja yang penting die x ganggu pekerjaan KAU n xpernah nak ganggu periuk nasi KAU…Aku rasa la kan kalau binatang tu boleh bercakap mesti die dah makikan KAU!!!!! “BONGOK, OTAK KAT LUTUT!!!!KAU INGAT X SAKIT KER BADAN AKU KENA AIR PANAS!!!!MANUSIA DURJANA!!!!”

Sejahat-jahat aku pun x sampai hati aku nak aniaya binatang tu….Patutla aku tengok kedai KAU x laku…Letak lauk kat depan pun….kedai yang lain aku tengok ramai orang….tp kedai ko rupe2nyer hati KAU BUSUK LAGI BAU DARI BANGKAI!!!!HANYIR!!!! MANUSIA KEJAM…!!!!

Bagi pihak binatang-binatang yang dianiaya kat dunia ni…aku doakan setiap titik derita yang dialami n setiap titik deraan yang dialami juga setiap sakit yang ditahan….Aku doakan orang yang kejam tu mendapat balasannya kelak!!!!AMINNN!!!!

 p/s>>asalnyer ni citer semalam pagi tp aku lambat update...
aku harap sape-sape yang terbaca amikla iktibar...
bintang ni dorang pun ader rs sakit jugak...ader rasa pedih...
dari aper yang aku tau...
kiter g makan kat kedai n campakkan makanan pada dorang biler dorang 
datang "mengiaowww" tu...dorang akan doakan kesejahteraan kiter...
wallahualamm...
Advertisements

dh jumpa Mello…!!!

klu bleh tunjuk dh aku tunjukkn video kegembiraanku ini….pg td time aku nk g keje tgah tido lg sebenarnyer…aku dikejutkan oleh suara ibuku yg menjerit kegembiraan dengan kepulangan kucing kesayanganku…huhu!!! terkejut gak aku mase tu tp aku still xnk bangun dr katil coz the bed make me feel likes to sleep again….aku tunggu 4 ari mcm org giler (dh la lame aku xsenam nk kene jln 1 taman lak cr kucing ku…) mau kaki aku ni kejang…tp yg peliknyer gak jln2 punyer jln punyer jln xjumpa2 jugak…aku g ngan ank buah aku pun xjumpa2 gak..pelik la patutnyer ader le kan kat tepi2 longkang ker dlm longkang ker tepi pasu ker dlm semak ker ini x langsung x jumpa…terkilan pun ader gak ar…rase mcm berserah jerk aku redha jerk la klu btol2 mungkin dh bukn jodoh tuk aku take care of her lg agknyer kn…AKHIRNYERRR>>>>:

lastly, pg td  mak aku ckp mase balik dri beli kuih kot agknyer..huhu mak aku turun jerk keta die nmpak ader kucing melompat masuk umah aku terus g kat pintu (pintu rumah kan bertutup…) pastu mak aku pelik ar ni kucing saper la kat sini…ale2 jerk mak aku buka pintu die meluru masuk baru mak aku perasan tu kucing aku hehe…tp necklace yg aku belikan tuk die dh ilang…tau la necklace tu cantik ader berlian-berlian gitu n loceng… tu pun nk amik…xknla kucing aku pandai buka sendiri kot kan…herrrr…geram niii!!!apela tu pun xmmpu nk beli agknyer…

yg penting kucing aku dh blik tu paling penting…

P/S : xsabar nk balik keje nak main ngan MELLO….bye

MeLLo kesayangan Hilang…

kucing kesayangan aku hilang….kucing parsi…name utana mello…called mello…sedih tp nk wat mcm ner bukan rezeki aku nk jg die lg…ader yg ckp kucing klu nk mati xkn mati kat umah tuannyer, wallahualam…aku doakan klu ader yg amik die belalah die elok2 mkn minum sume cukup, hope terjaga ngan baik…aminn tinggal kucing aku yg lagi 1 yg kicik…

dsc00455

dah la mata die sebelah jerk…haaaaaa huarrgggghhh….sampai cnie jerk la aku sempat jg die….rindunyer..bye mello…