Posts Tagged ‘maaf’

Adoiii…!!!

wallpaper6pc8Adoii….
penat dh la wei…rase2 kalau sesaper kat cnie yg terasa hati ngan aku…aku xtau nk ckp ape dh…but pliz la ni dh kali keberapa dh aku minta maaf…aku akui aku salah kalau itu boleh memuaskan hati tp tujuan aku bukan nk langgar janji bukan nk kecoh or kepoh…itu mmg bukan aku…aku sedar k benda dh berlaku mmg xleh patah balik but ape lagi aku nk wat ni spy dpt puaskan hati ko…udah2lah tu…aku dh la xreti nk pujuk org…oooo kawan aku oii….im so sori la dude!!!!!~ really2 sori laaaa…~~~
heee…xtau dh nk ckp aper…memang dh buntu ni…tahap gaban king arthur ar org ckp senang citer…aku dh terima balasan k…klu nk diam gak nk menjauhkan diri gak ok la xper la…aku pun xsuke nk ckp lebih2 lagi nyampah plak kang susah jugak tambah lg 1 masalah tol…terpulang la dude aku terima jerk…
Anyway, thanx dude coz pernah jd kwn aku…banyak ko dh ajar aku n aku belajar dr kesilapan aku…aku hargai persahabatan antara kiter…thank u so much…
Cukupla sampai cnie…aku hargai persahabatan jangka pendek mcm ni…