Posts Tagged ‘merapu’

Merapu aku Merapu…

  Waaa….rase cam lame aku dh xhapdate blog aku ni ar…aku xtau nk tulis aper…skang ni aku tgah nk wat frenster aku balik…yer la aku dh lame xmasuk frenster tu ntah ape kabar pun aku xtau…mule2 ri tu aku ingtkn nk delete jerk frenster aku tu last…  rase cam nk wat new 1 plak..xjd la aku nk delete….aku merapu aper ni…aduhhh…meraban jerk ar…aper lg aku corat coret ni…xtau ar nk tulis aper…klu psl nk kene merapu tu aku tau ler…wakakaka…  

kebosanan tahap gaban ni(pinjam jap hero ko ek Fairuji…!)  hai la nasib…hehe aku xngeluh sajer jerk wat ayat tu nk kasi banyak ckit repekan kat cnie….selalu time sekolah sekolah dulu k  ene wat 180 patah perkataan xleh kurang…or 360 patah perkataan…tp skang suke suki aku ler nk wat baper tol…aku nyer blog kan…pastu free lak tu…under wordpress…  aku pun xtau apsal aku letak pic luv tu…sekadar hiasan semata2 yer xder kaitan antara yg hidup or yg mati okes….dun wori aku merapu jerk ni…kn aku dh ckp td kat ats ni entri merapu jerk…nk hapdate nyer pasal jerk klu xjgn harap ler aku nk merajinkan diriku kat cnie…

  aku berjoget ni bukan aper…sekadar nk menunjukkan tahap kebosanan yg berlaku dlm diri aku jerk… yg tembikai ni aku dh buntu la ni…  aku bukan reti joget pun cam strawberi pun jdler…sekali2 joget 60an plak yer x…bosan asyik joget rock2 jerk  tahap cipan dh ni…sume kuar ar belangkas nyer tahap ar…  ballet beb….wakakaka…   xder kaki mau joget pakai sirip ooo…. bontot aku aku nyer suke ar tol x…  wah..!!sekali mcm elvis presley da…  ini namenyer aku dh kering idea ni… 

LASTLY,  

tu jerk la aku nk citer tuk entri kali ni….

p/s >> selamat tahun baru biar ler aku wish lambat pun…suke aku ler
p/ss >> nk kutuk aku ler tu mcm aku xtau…
Advertisements